ICT Leaders Finland

Hallitus

ILFin hallitus vuodelle 2018:

Tomi Dahlberg

Puheenjohtaja Tomi Dahlberg, puheenjohtaja@ilf.fi

Tomi Dahlberg on tietojärjestelmätieteen professori (POP, digitaalisen liiketoiminnan johtaminen) Turun kauppakorkeakoulussa ja hallitusammattilainen. TiVi -lehti luonnehtii häntä IT-johtamisen kestovaikuttajaksi ja moniottelijaksi. ILF:n lisäksi Tomi johtaa puhetta SFS:n standardisointiryhmässä 308 (IT-palveluiden johtaminen ja hallinta), Suomen CIO of the year valintaraadissa ja hän on IAC:n varapuheenjohtaja (vastuulueena Eurooppa).

Pauli Wihuri

Varapuheenjohtaja Pauli Wihuri

Pauli Wihuri on digitalisaatio-, tietohallinto- ja tietoturvajohdon neuvonantaja (KPMG CIO Advisory ja Cyber Security), joka tukee johtajia onnistumaan ainutlaatuisella yhdistelmällä luovuutta, strategista ketteryyttä, intuitiota, analyyttisyyttä, ongelmanratkaisua, pitkäjänteisyyttä, pysyvää parannusta ja hallittua riskiottoa.

Sanna Koskela

Tiedotusvastaava Sanna Koskela, info@ilf.fi

Sanna Koskela toimii konsulttina asiakaspalvelu- ja asiakkuudenhallintatietojärjestelmien parissa. Hän on toiminut ILF:n tiedotusvastaavana syksystä 2017. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on toiminut mm. asiakaspalvelun ja markkinoinnin parissa sekä IT-asiantuntijan tehtävissä.

Päivi Hokkanen

Sihteeri Päivi Hokkanen

Päivi Hokkanen toimi 15 vuoden ajan tietohallintojohtajana kunnes käynnisti 2017 ITprofs Oy:n tavoitteenaan auttaa suomalaisia yrityksiä IT:n johtamiseen liittyvissä hankkeissa. Hän toimii myös Digian ja MPY Palvelut Oyj:n hallituksissa, Keskuskauppakamarin IT-ehtojen seurantaryhmän jäsenenä sekä SoteDigi Oy:n kehitysjohtajana.

Marco Halén

Talousvastaava Marco Halén

Marco Halén on toiminut pitkään tietohallintojohtajana finanssialalla. Tällä hetkellä hän tuo maahan Ovumin IT-tutkimuspalveluita, konsultoi organisaatioita digitalisaation johtamiseen liittyen ja valmistelee aiheesta väitöskirjaa Aalto-yliopistossa.

Emma Falck

Jäsen Emma Falck

Emma Falck on ensimmäisen vuoden maisteriopiskelija Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa, pääaineenaan Information and Service Management, sekä Aalto ISM ainejärjestön yrityssuhdevastaava. Emma on ILF:n hallituksen ensimmäinen opiskelijajäsen.

Turkka Keskinen

Jäsen Turkka Keskinen

Turkka Keskinen toimii UPM:n tietohallintojohtajana. Ennen nykyistä tehtäväänsä Turkka on toiminut useissa eri talousjohdon tehtävissä aina tehtaalta konsernitasolle. Hänellä on myös kokemusta laajojen, kansainvälisten IT-projektien johtamisesta sekä henkilöstöhallinnosta. Monissa tehtävissä on ollut merkittävänä elementtinä muutoksen johtaminen. Näin myös nykyisessä CIO-tehtävässä, jossa IT on ollut sekä osa laajempaa transformaatiota että sen mahdollistaja. Turkka toimii myös SaaS-pohjaisia IT-palveluhallinnan ohjelmistoja tuottavan Efecten hallituksessa.

Pekka Kimpimäki

Jäsen Pekka Kimpimäki

Pekka Kimpimäki on toiminut järjestelmätoimittajan johtaja ja päällikkö tehtävissä. Hänen kiinnostuksen kohteita ovat tietojohtaminen, liiketoiminnan kehittäminen, digitalisaatio ja muutoksen johtaminen. Nykyisin hän toimii julkisella puolella.

Jäsen Maarit Laakkonen

Maarit Laakkonen on Otava-konsernin tietohallintojohtaja. Hän on toiminut vuodesta 1994 alkaen tietohallinnon johtotehtävissä niin asiakasorganisaatioissa kuin toimittajankin puolella - julkishallinnossa, pörssi- ja perheyrityksissä. Hän on myös ICT Leaders Finlandin perustajajäsen.

Kai Linnervuo

Jäsen Kai Linnervuo

Kai Linnervuo on NordCheck Oy:n COO, startup-yrittäjä sekä useiden Tivian osaamisyhteisöjen ja työryhmien monivuotinen jäsen.

Manu Pajuluoma

Jäsen Manu Pajuluoma

Manu Pajuluoma on Lapin yliopiston tietohallintojohtaja ja yliopistojen IT-johtajien FUCIO-verkoston puheenjohtaja. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on toiminut finanssisektorilla johto- ja esimiestehtävissä.

Varajäsen Teemu Anttila

Teemu Anttila toimii puolustusministeriön tietohallintojohtajana. Lisäksi hän toimii Suomen palvelujohtamisen (ITSM) Forumin puheenjohtajana.

Markku Laak

Varajäsen Markku Laak

Markku Laak on tietohallintojohtajauransa (TeliaSonera, Kesko, TallinkSilja) jälkeen toiminut IT-johdon konsulttina KPMG:ssä, IT-yhtiön johtotehtävissä ja IT- ja markkinointialojen yrittäjänä, viimeisimpänä biotalouden start-up Biocodessa. Erityisosaamisalueina liiketoimintalähtöinen IT ja digitalisaatio.