ICT Leaders Finland

Tapahtuma

ILFin tulevat tilaisuudet

  • 28.1.2019 IT kulujen ja investointien johtaminen sekä yhteys kansantalouden investointeihin alkavalla viikolla Helsingissä. Aika ja paikka varmistuvat myöhemmin.

Ilmoittautuminen tapahtumiin alkaa myöhemmin ilmoittettuna ajankohtana.

Miten digitalisaatio ja IT:n kehittyminen vaikuttavat IT-investointeihin ja -kuluihin? Tule kuulemaan tästä ja IT:n merkityksestä kansantalouden tuottavuuteen ILF:n ensimmäisessä tapahtumassa 31.1.2019!

Lue lisää

Tule kuulemaan miten tekoälyn, data-analyytikan, robotiikan, lohkoketjujen ja muiden uusien teknologioiden soveltamista ja soveltamisen johtamista hallinnoidaan organisaatiossa? Mikä on CIO:n rooli uusien teknologioiden johtamisessa? Lue lisää tapahtumasta.

Tule kuuntelemaan ILFin hallituksen avointa kokousta 24.10.2018 klo 17.15-18.15, aiheena Digisote. Lue lisää tapahtumasta.

ICT Leaders Finland (ILF) ja International Academy of the CIO (IAC) –iltapuhde 2018: Kokemuksia digitalisaation johtamisesta. Lue lisää ja ilmoittaudu.

Tule kuuntelemaan ILFin hallituksen avointa kokousta 16.8.2018 klo 17.00-18.00, aiheena lohkoketju-teknologian johtaminen. Lue lisää tapahtumasta.

Siirsimme IT ja investoinnit -tilaisuuden tammikuulle 2019, koska suunniteltuna päivänä 24.5.2018 kaikki puhujiksi pyytämämme tunnetut taloustieteilijät, Sixten Korkman, Matti Pohjola, Petri Rouvinen ja Juha Itkonen, olivat estyneitä.

Vuoden 2018 muiden suunniteltujen tilaisuuksien vuoksi siirsimme tilaisuuden ensimmäisen vapaaseen ajankohtaan eli tammikuun loppupuoliskolle 2019.

Lue lisää tapahtuman sivulta ja merkkaa kalenteriisi syksyn seuraava tapahtuma.

Uusi tietosuoja-asetus sanktioineen astuu voimaan 25.5.2018 ja useissa organisaatioissa asetuksen noudattamisen vaatima työ on edelleen alkuvaiheessaan tai ainakin kesken. Myös sähköisen viestinnän (ePrivacy) asetus on tulossa ja datasääntely on lisääntymässä muutoinkin. Vireillä on useita EU-hankkeita, mm. Free Flow of Data, joka koskee kaikkea muuta dataa kuin henkilötietoja. Mitä asioita jokaisen yrityksen tulee ottaa huomioon em. asetusten vuoksi ja mitä ainakin pitää pystyä tekemään ennen h-hetkeä toukokuussa?

Digitalisaation väitetään mullistavan yritysten ja organisaatioiden toiminnan seuraavan 10 vuoden aikana. Miten hyvä johtaminen näkyy tässä muutoksessa? Entä kuka johtaa muutosta? CIO? CDO? COO? CEO? vai joku muu? Kaikki yhdessä? Mitä tiedämme jo nyt?

ICT Leaders Finland ja Kokonaisarkkitehtuurin osaamisyhteisö KAOS järjestävät yhteistyössä tilaisuuden 11.10.2017 klo 17.30-20.00. Illan aikana pohditaan miten kokonaisarkkitehtuuria tulisi hyödyntää koko organisaation johtamisessa.