ICT Leaders Finland

GDPR ja muu uusi datasääntely – tee edes nämä!

Uusi tietosuoja-asetus sanktioineen astuu voimaan 25.5.2018 ja useissa organisaatioissa asetuksen noudattamisen vaatima työ on edelleen alkuvaiheessaan tai ainakin kesken. Myös sähköisen viestinnän (ePrivacy) asetus on tulossa ja datasääntely on lisääntymässä muutoinkin. Vireillä on useita EU-hankkeita, mm. Free Flow of Data, joka koskee kaikkea muuta dataa kuin henkilötietoja. Mitä asioita jokaisen yrityksen tulee ottaa huomioon em. asetusten vuoksi ja mitä ainakin pitää pystyä tekemään ennen h-hetkeä toukokuussa?

Vastaamme näihin kysymyksiin  28. helmikuuta 2018 klo 17-20 Hannes Snellmanin toimitiloissa osoitteessa Eteläesplanadi 20, Helsinki.

Voit myös lähettää meille kysymyksiä koskien tietosuoja-asetusta ja/tai sähköisen viestinnän asetusta  tai niiden implementointia juridisessa mielessä. Näihin kysymyksiin vastaavat Hannes Snellmannin juristit tilaisuudessamme. Kysymykset lähetetään osoitteeseen: mari.ukkonen@hannessnellman.com.

Ilmoittaudu ajoissa tilaisuuteen, paikkoja on rajoitetusti. Tilaisuus on TIVIAn jäsenille maksuton. Ei-jäsenille osallistumismaksu on 150 €. TIVIAn jäseneksi voit liittyä täällä (alk. 64 €/v). Merkitsemällä TIVIAn jäsenenä jäsenyhdistykseksi ICT Leaders Finland saat tiedon ICT Leaders Finlandin tilaisuuksista ja vapaan pääsyn niihin. Mikäli olet ilmoittautunut, mutta et saavu tilaisuuteen etkä peruuta tuloasi kolmea päivää ennen tilaisuutta, perimme no-show-maksuna 50 € kattaaksemme tästä aiheutuvat kustannukset. Peruutusilmoitukset: ilmoittaudu(at)tivia.fi

Tilaisuuteen järjestetään etäosallistumismahdollisuus TIVIAn jäsenyhdistyksille. Ilmoittaudu mukaan kirjaamalla ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoihin jäsenyhdistyksen nimi ja yhteyshenkilön yhteystiedot.

 

Tervetuloa!

 

 

 

Tapahtumalaji: