CIO Agenda 2020+ -työpaja, 3rd edition 9.9.2020

Tervetuloa osallistumaan ILFin CIO Agenda 2020+ -verkkotyöpajaan 9.9.2020!

Kaikkiaan 89 suomalaista CIO:ta yhdessä ICT Leaders Finland ry:n jäsenten ja ystävien kanssa on pitänyt yhteensä 174 asiaa tärkeänä itselleen CIO:n työssä. Niistä valitsimme Delphi-kyselyn ja sen täydennyksen avulla 32 asiaa kaikkein tärkeimmiksi CIOjen työlle. Olemme kuvanneet kunkin 32 asian omille korteilleen kahdessa työpajassa (perehdy niiden materiaaleihin täällä ja täällä). Tavoitteemme on työstää kortteja hyödyntäen suomenkielinen kirja vastauksena Suomessa laajasti koettuun tarpeeseen tukea tietohallintojohtajia ja edistää IT:n ja digitaalisen liiketoiminnan johtamista. Kirjan työnimenä tällä hetkellä on “Miksi IT:tä pitää johtaa ja miten se tehdään – tosielämän kertomuksia hyvistä IT:n johtamisen käytännöistä ja tapahtumista”.  Kuten työnimestä ilmenee näkemyksemme on, että IT:n johtaminen vaihtelee tilanteen, organisaation, ihmisten, prosessien, teknologioiden ja muiden tekijöiden mukaan.

CIO Agenda 2020+:n työstön kolmas työpaja pidetään 9.9.2020 klo 17.00-19.00 etätyöpajana.

Aloitamme tapahtuman Valmetin CIO:n Janne Puustisen henkilökohtaisia näkemyksiä valottavalla puheenvuorolla IT:n johtamisesta etenkin Valmetissa. Janne Puustinen sai CIO of the year tunnustuksen vuonna 2019. Hänelle vuoden 2019 marraskuussa olleen CIO-illan päivämäärä ei sopinut, joten siirsimme esityksen tähän tilaisuuteen. Janne valittiin ICT Leaders Finland ry:n hallitukseen talvella 2020. Jannen puheenvuoron jälkeisessä tapahtuman työpajaosuudessa jatkamme CIO:n työlle tärkeiden aiheiden työstöä ILF:n hallitusten jäsenten toimiessa pienryhmien fasilitaattoreina. Työpaja purkuineen kestää tunnin ja 30 minuuttia.

Tilaisuudella on kolme tavoitetta:

  • Lisätä merkityksellisellä vertaisryhmän kohtaamisella kunkin osallistujan ymmärrystä tietohallintojohtajan työstä.
  • Työstää työpajassa käyttökelpoista materiaalia ILFin tietohallintojohtajan työstä laadittavaan CIO kirjaan ja sitä täydentävään verkkomateriaaliin.
  • Arvioida rakentavasti havaintoja, oppeja ja analyyseja, joita olemme tehneet jo tähän mennessä.

Etäosallistuminen ja ilmoittautuminen

Tapahtuma järjestetään etänä. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat ohjeet myöhemmin.

Janne Puustisen esitys on avoin kaikille. Työpajaosuus on avoin ILFin jäsenille ja delphi-kyselyyn kutsutuille. Rajoitamme kuitenkin työpajaosuuden osallistujien määrän enintään 50 henkeen työryhmätyöskentelyn toimivuuden varmistamiseksi.

Ilmoittautuminen on suljettu.

Mikäli osallistumisesi estyy, ilmoitathan tästä mahdollisimman pian ja viimeistään 24h ennen tapahtuman alkua lähettämällä sähköpostin osoitteeseen info@ilf.fi.

ILF on toimittajista riippumaton ja mihinkään yksittäiseen ajattelutapaan, malliin tai menetelmään sitoutumaton voittoa tavoittelematon yhdistys. Tavoitteemme on edistää hyvää IT:n johtamista Suomessa toimivien organisaatioiden, yksilöiden ja koko yhteiskunnan menestysedellytysten parantamiseksi järjestämällä jäsenillemme ja ystävillemme merkityksellistä toimintaa ja tapahtumia. Toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen ja sitä rahoitetaan jäsenmaksujen avulla. Kannustamme sinua liittymään ILF:n jäseneksi; voit lukea lisää TIVIA:n ja ILF:n jäsenyydestä osoitteessa https://ilf.fi/yhdistys/jaseneksi/.