CIO-ilta 12.11.2020 – Mitä ovat tietohallintojohtamisen ajankohtaiset haasteet?

Mitä ovat tietohallintojohtamisen ajankohtaiset haasteet?

Siitä puhutaan ILF:n CIO –illassa 12.11.2020 klo 17.00-19.00

ICT Leaders Finland (ILF) Ry:n CIOilta vuosittain marraskuussa kokoaa yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden tietohallintojohtamisesta kiinnostuneet kuulemaan korkealaatuisia puheenvuoroja ja pohtimaan yhdessä ajankohtaisia teemoja. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Tänä vuonna CIO -ilta järjestetään webinaarina. Covid-19 on sekä haastanut ennennäkemättömällä tavalla IT-palveluiden suunnittelun, kehittämisen ja tuottamisen että korostanut hyvän tietohallintojohtamisen tärkeyttä.

Neljä puhujaamme ovat kukin IT:n ja digitalisaation johtamisen huippuosaajia. Stora Enso Oyj:n CIO Teemu Salmi on vuoden 2020 CIO of the Year Suomessa. Ahlström-Munksjön CIO Kristiina Lammila ja Tampereen kaupungin CIO Jarkko Oksala ovat myös tunnettuja, arvostettuja ja palkittuja tietohallintojohtajia. Kukin heistä puhuu itselleen tärkeästä tietohallintojohtamisen ajankohtaisesta aiheesta. ILFin CIO Agenda 2020+ kirjasta ja verkkomateriaalista puheenvuoron käyttävä ja sen tekemistä yhdessä Pauli Wihurin kanssa vetävä Päivi Hokkanen kuuluu hänkin CIO of the Year tunnustuksen saaneiden joukkoon.

ILFin CIO-ilta 12.11.2020 klo 17-19.00 on vuoden tapahtuma Sinulle, joka olet kiinnostunut tietohallinnon johtamisesta.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt 12.11.2020.

Ohjelma

Aika sisältää puheenvuoron ja keskustelun

16.45-17.00 Zoom-ympäristö avoinna ilmoittautuneiden kirjautumista varten
17.00-17.05

Tervetuloa

Tomi Dahlberg, ILF Ry:n puheenjohtaja

17.05-17.35

Learnings to CIOs and those interested in IT management from the transforming bio-forestry industry

Teemu Salmi, Stora Enso Oyj, etä-puheenvuoro pidetään englanniksi

17.35-18.00

CIO Agenda 2020+ kirja ja verkkomateriaali

Päivi Hokkanen, ILF ry:n hallituksen jäsen

18.00-18.30

Innovatiivinen ja muuttuva Ahlstrom-Munksjö – Avainasiat IT:n johtamisessa

Kristiina Lammila, Ahlström-Munksjö Oyj

18.30-19.00

Vetovoimainen Tampere – Tietohallinnon yhteistyötä alueellisesti ja kansallisesti

Jarkko Oksala, Tampereen kaupunki

19.00 Tilaisuus päättyy

ICT Leaders Finland ry pidättää oikeuden ohjelma- ja tapahtumamuutoksiin.

Tilaisuuden juontaa Pauli Wihuri, ILF Ry:n varapuheenjohtaja

Lähetämme CIO-iltaa ennen ilmoittautuneille zoom-linkin. Jos aikataulusi muuttuu, olet ilmoittautunut CIO -iltaan etkä pystykään osallistumaan, niin lähetätkö tästä viestin osoitteeseen info@ilf.fi.

Tervetuloa ILF:n CIO-iltaan!

Vuotuinen IT- ja digitalisointibarometri kyselytutkimuksemme yhteistyössä Turun kauppakorkeakoulun ja TIVIAn kanssa toteutettuna käynnistyi 20.10.2020. Osallistu saamasi kutsun kautta tutkimukseen. Ellet ole jostain syystä saanut kutsua ja haluat osallistua, niin pyydätkö kutsun tutkimukseen osoitteesta tomi.dahlberg@utu.fi.

ILF on toimittajista riippumaton ja mihinkään yksittäiseen ajattelutapaan, malliin tai menetelmään sitoutumaton voittoa tavoittelematon yhdistys. Tavoitteemme on edistää hyvää IT:n johtamista Suomessa toimivien organisaatioiden, yksilöiden ja koko yhteiskunnan menestysedellytysten parantamiseksi järjestämällä jäsenillemme ja ystävillemme merkityksellistä toimintaa ja tapahtumia. Toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen ja sitä rahoitetaan jäsenmaksujen avulla. Vaikka tilaisuutemme ovat avoimia kiinnostuneille, kannustamme sinua liittymään ILF:n henkilö- tai yritysjäseneksi toimintamme mahdollistamiseksi; voit lukea lisää TIVIA:n ja ILF:n jäsenyydestä osoitteessa https://ilf.fi/yhdistys/jaseneksi/.