Hallituksen avoin kokous: Blockchain 16.8.2018

Hyvä ILFin jäsen,

Päätimme ILFin hallituksen kokouksessa 24.5.2018, että joidenkin ILFin hallituksen kokoukset ovat osan ajasta avoimia siten, että jäsenet voivat osallistua kokouksen alkuun etäyhteyden avulla. Etäyhteys tarjoaa mahdollisuuden kuunnella hallituksen kokousta, osallistua siihen kysymyksillä ja seurata tilaisuudessa esitettäviä materiaaleja etäyhteyden avulla.

Ensimmäinen avoin hallituksen kokous on 16. Elokuuta 2018 klo 17.00 – 18.00 KPMG:n tiloissa osoitteessa Töölönlahdenkatu 3 A, Helsinki. Aiheena on lohkoketjuteknologian johtaminen. ILFin hallituksen puheenjohtaja Tomi Dahlberg puhuu aiheesta noin 30 minuuttia näyttäen samalla kalvoja. Esityksen jälkeen on mahdollisuus keskuteluille.

Tomi Dahlberg on ILFin lisäksi vuonna 2017 perustetun Blockchain Forumin hallituksen jäsen. ILFin toiminnan painopisteen mukaan keskitymme IT:n ja digitalisaation johtamiseen, tässä tilaisuudessa siis lohkoketjuteknologian johtamiseen.

ILFin vuosittain järjestämät 4-5 tilaisuutta ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Hallituksen avoimet kokoukset on tarkoitettu ILF:n jäsenistölle.

Tapahtuman tallenne

Hyvän ja lämpimän kesän toivotuksin,
ICT Leaders Finland Ry:n hallitus