ILFin juridiikkailta 8.3.2021: ICT-lisenssit ja niiden hallinta

Miten parhaiten hallita ICT-lisenssejä ja ohjelmisto-omaisuutta?

Puhumme aiheesta ILFin ICT-juridiikkaillassa 8.3.2021 klo 17-19.00

ICT Leaders Finland (ILF) Ry:n ICT-juridiikkailta vuosittain helmi-maaliskuussa kokoaa yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden tietohallintojohtamisesta kiinnostuneet kuulemaan korkealaatuisia puheenvuoroja ja pohtimaan yhdessä illan teemaa, tällä kertaa ICT-lisenssejä ja niiden hallintaa. ILF on järjestänyt ICT-juridiikkaillan yhteistyössä eri lakiasiantoimistojen (vastaavien) kanssa jo useana vuonna. Tänä vuonna yhteistyökumppanimme ovat Berggren Oy ja KPMG Oy. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille ILFin jäsenille ja asiasta kiinnostuneille.

Kaksi pääpuhujaamme ovat kumpikin lisensioinnin ja ohjelmisto-omaisuuden hallinnan huippuosaajia. He ovat lupautuneet tarkastelemaan asiaa tietohallintojohtajien ja käyttäjäyritysten näkökulmasta. Berggrenin Laki, tavaramerkit ja mallit liiketoiminnasta vastaavalla yhtiön johtoryhmän jäsenellä Kaisa Fahllundilla on yli 20 vuoden kokemus ICT-oikeudesta lisensioinnin ja sopimusriskien kuuluessa hänen erityisosaamisiinsa. Tommi Perasto johtaa KPMG:llä ICT-lisenssien hallintaan liittyviä palveluja ja hän on toiminut ohjelmisto-omaisuuden hallinnan ja lisensoinnin parissa lukuisissa asiakastoimeksiannoissa. Puheenvuorossaan hän valottaa ICT-lisenssien hallinnan haasteita ja parhaita käytäntöjä. Puheenvuoroja seuraavaan paneelikeskusteluun osallistuvat heidän lisäkseen ILFin hallituksen jäsenet Sinikka Markkula (Orionin CIO), Janne Puustinen (Valmetin CIO) ja Turkka Keskinen (UPM:n CIO) Päivi Hokkasen johdatellessa puhetta.

ILFin ICT-juridiikkailta 8.3.2021 klo 17-19.00 on huipputapahtuma Sinulle, joka olet kiinnostunut ICT-lisenssien hallinnasta.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ohjelma

Aika sisältää puheenvuoron ja keskustelun.

16.45-17.00

Zoom ympäristö avoinna ilmoittautuneiden kirjautumista varten

17.00-17.10

Tervetuloa – mikä merkitys ICT-juridiikalla on CIO:n työssä

Tomi Dahlberg, ILFin puheenjohtaja

17.10-17.40

Sopimusjuristin vinkkejä lisensointiin ja pilvipalvelusopimuksiin

Kaisa Fahllund, Berggren Oy Ab

17.40-18.20

Asiakaskokemuksia ICT-lisenssien hallinnasta

Tommi Perasto, KPMG Oy Ab

18.20-18.50

Paneelikeskustelu CIOjen kokemuksista ICT-lisenssejä koskien ja puheenvuorojen herättämien ajatusten pohjalta. Panelisteina aiemmat puhujat + Sinikka Markkula (Orion Oyj), Janne Puustinen (Valmet Oyj) ja Turkka Keskinen (UPM Oyj)

Omia ja yleisön kysymyksiä paneelille esittää Päivi Hokkanen

18.50-19.00

Paneelin anti  CIO Agenda 2020+ kirjalle ja materiaalille

ICT Leaders Finland ry pidättää oikeuden ohjelma- ja tapahtumamuutoksiin.

Lähetämme ilmoittautuneille kalenterikutsun ja zoom-linkin. Jos aikataulusi muuttuu, olet ilmoittautunut, mutta et pystykään osallistumaan, niin lähetätkö peruutusviestin osoitteeseen info@ilf.fi.

Tervetuloa ILFin ICT -juridiikkailtaan!

ILF on toimittajista riippumaton ja mihinkään yksittäiseen ajattelutapaan, malliin tai menetelmään sitoutumaton voittoa tavoittelematon yhdistys. Tavoitteemme on edistää hyvää IT:n johtamista Suomessa toimivien organisaatioiden, yksilöiden ja koko yhteiskunnan menestysedellytysten parantamiseksi järjestämällä jäsenillemme ja ystävillemme merkityksellistä toimintaa ja tapahtumia. Toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen ja sitä rahoitetaan jäsenmaksujen avulla. Vaikka tilaisuutemme ovat avoimia kiinnostuneille, kannustamme sinua liittymään ILF:n henkilö- tai yritysjäseneksi toimintamme mahdollistamiseksi; voit lukea lisää TIVIA:n ja ILF:n jäsenyydestä osoitteessa https://ilf.fi/yhdistys/jaseneksi/.