IT:n johtamisen ajankohtaispäivä 22.10.2019 – Tiedon johtaminen

Tervetuloa ICT Leaders Finlandin ja Oppia.fi:n seminaariin 22.10.2019!

Ihmiskunnan luoman digitaalisen tiedon määrä kaksinkertaistuu joka vuosi, mutta tallennuskapasiteetti kasvaa vain neljänneksellä. Tietoräjähdys lisää tiedon ohella tietomuotojen, tiedon ulottuvuuksien, tietorakenteiden ja tietolähteiden määrää. Ihmisten lisäksi tietoa luovat kiihtyvään tahtiin erilaiset laitteet IoT:ksi kutsuttuna ilmiönä. Tietoa samoista esineistä, henkilöistä, paikoista ja käsitteistä on siksi yhä enemmän organisaatioiden sisällä ja ulkopuolella. Samaan aikaan on pidettävä huolta tietoturvasta, yksityisyyyden suojasta ja toiminnan jatkuvuudelle tärkeiden tietojen saatavuudesta. Hyvälaatuinen tieto on raportoinnin, tekoälyn, robotiikan ja muiden tietoteknologioiden hyötyjen saavuttamisen edellytys. Ei ihme, että tietojen hallinnointi ja ohjaus (governance of data), tiedon johtaminen (management of data) ja tiedolla johtaminen (management with data) ovat juuri nyt polttavimpia haasteita IT:n johtamisessa yrityksissä, julkisen hallinnon ja kolmannen sektorin organisaatioissa.

IT:n johtamisen ajankohtaispäivä tarjoaa huippuasiantuntijoiden toimivia, käytännössä kokeiltuja ja jatkuvasti kehittyviä ratkaisuja yllä kuvattuihin haasteisiin. Tilaisuus on tarkoitettu Sinulle, joka työskentelet IT:n käyttäjäorganisaation tai palvelutoimittajan palveluksessa IT:n ja digitaalisen tiedon johtamisen parissa tai olet kiinnostunut näistä asioista työskentelitpä liiketoiminnassa, IT:ssä tai tukitoiminnoissa. Näkökulmanamme on IT:n johtaminen ja tavoitteenamme johtamiskyvykkyyksien lisääminen pureutumalla kunkin käsiteltävän asian ytimeen.

Kuvat: Olli Teräs

  • Päivä: 22.10.2019
  • Aika: 8.20 – 16.00
  • Paikka: Scandic Park Hotelli, Mannerheimintie 46, Helsinki
  • Hinta:
    • 30.9. asti, Early Bird: ILF:n jäsenille 310 € (+ alv 24%), ei jäsenille 390 € (+ alv 24%) (Huom. Early Bird -lippujen myynnin määräaikaa pidennetty alkuperäisestä!)
    • 1.10. alkaen: ILF:n jäsenille 410 € (+ alv 24%), ei jäsenille 490 € (+ alv 24%)