Kokemuksia digitalisaation johtamisesta 22.8.2017

Yrityksen toiminnan, tuotteiden ja palveluiden digitalisointia pitää johtaa, jotta se toteutuisi. Mistä muista syistädigitalisaatiota pitää johtaa? Kenen pitää johtaa? Miten pitää johtaa ja millaista johtamista tarvitaan? Mikä on IT:n johtamisen ammattilaisten, CIO:jen/CDO:jen, rooli digitalisaation johtamisessa?

Haemme vastauksia näihin ja muihin digitalisaation johtamista koskeviin  kysymyksiin  tiistaina 22. elokuuta 2017 klo 17-20.00 Aalto yliopiston kauppakorkeakoulussa osoitteessa Runeberginkatu 22-24 (Chydenia), Helsinki.

16:30  Kahvi ja ilmoittautuminen

17:00  Tervetuloa tilaisuuteen, Marco Halén, ICT Leaders Finland

17.05  Miten Reima Oy on muuttunut lastenvaatteita valmistavasta tukkurista nopeasti ja   kannattavasti kasvavaksi, lapsille liikuntailon kokemuksia tuottavaksi kuluttajaliiketoiminnan toimijaksi digitalisaation avulla?

Toimitusjohtaja Elina Björklund

17.45  Kysymyksiä yleisöltä ja keskustelua aiheesta

17.55  Miten VR:n henkilöliiketominta on kyennyt tuottamaan parempia ja edullisempia   matkustuspalveluita ja -kokemuksia kasvattaen matkustajamääriä digitalisaation   avulla?

Toimialajohtaja Maisa Romanainen

18.35  Kysymyksiä yleisöltä ja keskustelua aiheesta

18:45  Verkostoitumis- ja keskustelutauko

19:10  Paneelikeskustelu: Kenen ja miten tulee johtaa digitalisaatiota?

Lyhyen johdattelupuheenvuoron esittää IAC:n Suomen osaston puheenjohtaja Tomi Dahlberg TIVIAn IT- ja digitalisointibarometrin pohjalta.

Paneeliin osallistuvat Elina Björklund, Maisa Romanainen ja Päivi Hokkanen.

Vastaa