ICT Leaders Finland ry:n henkilö- ja yhteisöjäseneksi voi liittyä Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry:n TIVIA-yhteisön liittymissivun kautta valitsemalla ICT Leaders Finland jäsenyhdistykseksi. Lisäjäsenyysmaksun maksamalla voit olla useamman kuin yhden jäsenyhdistyksen jäsen.

ILF:in jäsenenä olet samalla International Academy of CIO:n (IAC) jäsen, jonka koulutustilaisuudet ovat myös käytössäsi. ILF järjestää tapahtumia yhteistyössä kumppaniensa kanssa. ILF:n tilaisuudet ovat lähtökohtaisesti julkisia ja niissä otetaan valokuvia.

Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry:n jäsenenä olet oikeutettu useisiin eri jäsenetuihin.

Voit liittyä ICT Leaders Finland ry:n henkilöjäseneksi Jäsenlomakkeella, kun

• itse maksat jäsenmaksusi
  • työantajasi maksaa jäsenmaksusi

Jos työnantajasi maksaa jäsenmaksusi, laita rasti kohtaan ”En maksa itse jäsenmaksua, vaan lasku lähetetään alla olevaan osoitteeseen.” ja merkitse työnantajasi laskutusosoite.

Jäsenlomake

Voit liittää edustamasi yrityksen tai muun yhteisön TIVIA ry:n yhteisöjäseneksi yhteisöjäsenlomakkeella. Valitse Jäsenyhdistys -kohdassa ”ICT Leaders Finland”.

Yhteisöjäsenlomake

ICT Leaders Finland ry:n kautta sen jäsenet kuuluvat TIVIAan.

TIVIAn verkostoissa on voimaa. Noin 7.000 jäsenen liitolla on vaikutusvaltaa ja pystymme yhdessä edistämään ICT-alan tulevaisuutta.

Jäsenyydestä on sinulle hyötyä. Katso tarkemmin TIVIAn jäsenedusta täältä.